Dag tre

I måndags började jag med min diet igen och nu så här på dag tre så förstår jag inte varför jag inte alltid lever så här, jag känner ju i hela kroppen vad mycket bättre jag mår. Jag känner mig piggare, gladare och magen är så bra. Jag lider både av magkatarr och ibs (en tarmsjukdom) och jag märker stor skillnad när jag äter nyttigt och det är exakt den här känslan jag ska försöka komma ihåg när suget sätter in.

I tre dagar nu har jag endast stoppat i mig nyttiga saker och kommer suget så tar jag mig en rå morot. Motionscykeln får sig en omgång varje dag och jag kör även sit-ups och armhävningar och just nu känns allt fint och motivationen är på topp.

Någon viktnedgång är det nog inte tal om riktigt än, men ändå ser jag smalare ut. Min magkatarr gör magen väldigt svullen så jag går runt och ser gravid ut, nu när magen mår bättre så har svullnaden dragit sig tillbaka och vips så ser jag betydligt smalare ut.

På bara tre dagar mår jag bättre och ser smalare ut, vad mer kan man begära? ;)


Kommentarer
Postat av: Ylva
2011-01-20 @ 18:38:07 URL: http://agnesomlivet.shapemeup.se

Hej. Självklart får du länka min blogg i din. Kul att du hittade till min blogg.Vad har du för en diet?

Postat av: Ylva
2011-01-21 @ 08:25:53 URL: http://lejisi.se

Sv: Okej det låter bra. Själv kör jag ju kalorisnålt. Iaf hålla nere på kalorierna. :D

Postat av: viktbloggar
2011-01-21 @ 19:11:32 URL: http://viktbloggarna.blogspot.com/

Hej! Nu har jag lagt till din blogg i listan hos oss på viktbloggarna, hoppas du ska trivas! Ber så mycket om ursäkt att vi missat din kommentar, verkligen inte meningen! Klart du ska vara med! Jag hoppas du förlåter oss och tipsar om sidan =o)Önskar dig en superhelg!

Postat av: Cinderella
2011-01-21 @ 21:14:02 URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se/

Det måste vara en härlig känsla att känna att magen lugnar ner sig och är med en! Jag hoppas du förmår fortsätta att minnas och påminna dig om den känslan! :)

Postat av: Christer
2011-01-22 @ 19:27:56 URL: http://wellnessfight.ninjus.net/

Bara man hittar ett sätt som man trivs med så går det vägen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0