Resultat!

Resultaten fortsätter att visa sig och det är underbart. Nu har jag mindre storlek på jeans än vad jag haft på tio år, jag känner mig oerhört mycket piggare och än så länge går det skrämmande lätt. Mötte en vän för två dagar sedan och det första hon sa var men var tar du vägen, vad smal du har blivit och sådana meningar är som bomull för själen att höra nu.

Jag äger som sagt ingen våg, men måttband har jag och midjemåttet har minskat med sju centimeter så här långt. Jag har hittat många sporrande sidor på nätet och en av dem är http://varstafeta.shapemeup.se/

Den tjejen fyller mig med motivation, hon bevisar att det faktiskt går. Annars tycker jag nu för tiden att så fort man hittar en sida om någon som gjort en stor viktresa så ligger det en GBP-operation bakom. Inget fel med det, men jag kan inte använda mig av den för tips och råd känner jag.

En annan sida som hjälpt mig är http://iform.se/traning/traningsprogram/lopprogram-spring-5-km, det funkar ju faktiskt. Hade någon sagt för några månader sedan att jag skulle börja jogga regelbundet hade jag hånskrattat, idag känns det som ett gift. Igår såg jag fram emot min kvällstur hela dagen och så fort jag kom hem bytte jag om, snörade på mig löparskorna och gav mig iväg. Det är inte bara kroppen som genomgår en omvandling, utan även själen. :)

RSS 2.0